Ipari vízkezelés, víztisztítás

slider5

Napjainkra az ivóvíz jelentősége fokozottan előtérbe került. Egyaránt fontossá vált a fogyasztók számára megfelelő víz előállítása, mely a szigorú Európai Uniós előírásoknak is eleget tesz, valamint a használt víz olyan szintű megtisztítása, hogy az a természetbe visszakerülve ne okozzon károkat, egészségügyi veszélyeket. Cégünk szakemberei személyes elhivatottsággal, nagy szakmai tapasztalattal segítik ebben a hazai víziközmű szolgáltatók munkáját, régebbi eljárások korszerűsítésével, új technológiák bevezetésével.

Ivóvízkezelésben a hagyományos klórozós és hipózós tisztítási rendszerek kiépítését végezzük, melyek mellett egyre nagyobb teret nyer az UV technológiás tisztítás is, mely már teljesen vegyszermentes eljárás. Szennyvízkezelésben főleg az UV technológiás utókezelést építjük ki a rendszer szükséges átalakításaival egyetemben.

Amennyiben egy nagyobb rendszer kialakítására jelentkezik igény, komplett szűrő és tisztító rendszereket tudunk az elvárásoknak megfelelően tervezni és gyártani egyaránt.